marți, 7 octombrie 2014

O noua afacere - o noua speranta

         De curand am inceput un nou business...m-am bagat pe nisa bijuteriilor de lux, in special inele cu diamante si cu safire. Cred ca am faut o investitie initala de peste 50.000 de euro si abia astept sa fac si eu profit sa vad cu nu am investit degeaba atat timp cat si bani. Mi-am facut si un site fiindca vreau sa vand in mediul online si acum caut pe cineva sa ma ajute cu magazinul meu online. Am mai incercat eu sa fac ceva cu un prieten de-al meu care se batea cu pumnii in piept ca stie sa promoveze orice, insa nu a obtinut niciun rezultat...(asa e cand lucrezi cu prietenii, iti pui sperante degeaba).

sâmbătă, 4 octombrie 2014

Pizza Tycoon

        Unul din cele mai amuzante si inovative tycoon-uri pe care le-am jucat, Pizza Tycoon e un joc care va va tine cel putin cateva zile cu ochii in monitor.
        Dupa cum zice si titlul, jocul este despre pizza...multa pizza si concurenta acerba dintre oamenii care lucreaza in domeniu. Ca in orice tycoon, incepi de jos si faci tot posibilul sa ai un venit cat mai mare. Partea frumoasa la acest joc e ca dupa ce ajungi destul de mare, poti plati diverse persoane certate cu legea sa le faca tot felul de rautati adversarilor vostri.
        In concluzie, un joc care se merita prin distractia pe care o ofera.

vineri, 3 octombrie 2014

B 17 Flying Fortress

        Daca nu stiati trebuie sa va avertizez de la inceput ca B 17 Flying Fortress nu este un simulator de avioane de vanatoare (ca 90% dintre simulatoarele de zbor) si unul de bombardiere. Asta inseamna ca va puneti singuri in pielea "vanatului"  si va veti confrunta de cele mai multe ori cu avioane de vanatoare sau cu antiaeriene. Jocul incearca sa ofere o simulare cat se poate de realista si de cele mai multe ori reuseste... insa limitarile grafice isi fac destul de simtita prezenta.