vineri, 22 iulie 2016

In Navodari ne putem caza si in regim hotelier

Datorita E-stabil.ro acum este mult mai usor sa ai parte de vacanta la care ai visat de mult si sa iti gasesti un loc de cazare in Navodari. Aceasta zona este recunoscuta in randul celor care merg pe litoralul romanesc si isi doresc sa aiba parte de confort, liniste si conditii grozave, astfel ca sunt dispusi sa plateasca tarife mai ridicate decat in alte statiuni romanesti. In schimb, cu ajutorul E-stabil te poti bucura de frumusetea statiunii la preturi mult mai mici, intrucat nu mai este nevoie sa apelezi la variantele clasice pentru cazare, precum hotelurile si pensiunile.

Tarife accesibile

Este suficient sa cauti apartamentul preferat pe care il poti inchiria in regim hotelier. Daca calatoresti alaturi de inca 5 persoane si cauti cazare in Navodari, poti alege un apartament cu 3 camere, mobilat cu articole de calitate si care ofera tot confortul de care poate avea cineva nevoie. Preturile pornesc de la 350 de lei pe noapte, insa tinand cont ca acesta se poate imparti la 6 oaspeti, tariful ajunge la 60 de lei de persoana, in timp ce pentru o camera de hotel se ajunge sa se plateasca cel putin dublu pentru conditii asemanatoare.

Mai mult spatiu

In plus, oaspetii se pot bucura de apartamente de peste 70 de metri patrati, care sunt potrivite pentru petrecerea timpului impreuna. Cu ajutorul bucatariilor complet mobilate, pentru fiecare masa se pot pregati cele mai savuroase gustari, in timp ce la hotel o camera nu are mai mult de 10 metri patrati si trebuie sa mananci doar la restaurantele costisitoare.

Mai mult confort


Apartamentele sunt dotate cu televizoare led, aer conditionat, internet wireless, conditii care se gasesc si acasa, pentru mai mult confort oferit oaspetilor. Nu trebuie omise nici masinile de spalat, cu ajutorul carora turistii nu mai trebuie sa transporte mai multe randuri de haine, intrucat acestea pot fi spalate.