duminică, 23 noiembrie 2014

Inca un pic si se termina..

            Cand ma gandesc ca mai este un pic si vine balul de absolvire al liceului mai ca ma apuca plansul….nu-mi vine sa cred cat de repede au trecut aproape 4 ani de liceu…parca mai ieri intram temator in clasa a9-a si nu stiam ce colegi o sa am.
            Dupa cum ziceam mai sunt fix 6 luni pana cand o sa avem balul de absolvire si dupa asta gata…vine nebunia bacului, nebunia intrarii la facultate si fiecare dintre noi o vom lua pe un alt drum si cine stie cand o sa ne mai reintalnim. Am vorbit inca de pe acum cu o mare parte din colegii din casa sa facem cheta de bani si sa gasim o firma care inchiriaza autoturisme pentru evenimente si sa ne luam si noi o limuzina. Daca tot terminam liceul, macar sa-l terminam pe picior mare si sa intram in restaurant cu capul sus.
            Sincer, imi pare rau ca se va termina tot si ca voi fi nevoit sa incerc sa ma obisnuiesc cu stilul de viata din alt oras, sa incerc sa-mi fac alti prieteni si sa adopt un stil de viata cu totul nou. Nu ma simt pregatit pentru aceste schimbari dar sunt constienti ca este timpul sa le fac……altfel voi ramane blocat in orasul natal (care sincer sa fiu nu prea imi poate asigura cine stie ce viitor).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu