luni, 26 februarie 2018

Care sunt cele mai mari atractii din capitala Cehiei


Praga s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani, motiv pentru care astazi reprezinta una dintre cele mai frumoase capitale europene, fiind vizitata de aproape 4 milioane de turisti anual. Centrul vechi este compact, iar aici se gasesc principalele atractii, insa totul nu se limiteaza doar la aceasta zona, motiv pentru care oaspeti de toate varstele au acces la nenumarate activitati.

Catedrala Sf. Vitus
Asadar, consulta oferta Aerotravel pentru a-ti rezerva bilete de avion catre Praga, iar principala atractie pe care o poti vizita este catedrala Sf. Vius. A fost nevoie de 600 de ani pentru construirea acesteia, fiind una dintre cele mai frumos decorate biserici din Europa, oaspetii fiind intampinati de mai multe atractii aici, inclusiv un turn de unde se pot admira imprejurimile.

Biserica Tyn
Totusi, piata principala a centrului vechi este dominata de biserica Tyn, iar aceasta este una dintre cele mai importante atractii din capitala Cehiei. Turnurile gotice ale bisericii se ridica 80 de metri in inaltime, iar acestea au fost ridicate in anii 1500 pe locul unui alt lacas de cult ce dateaza din secolul al 11-lea. Totusi, nu doar partea exterioara este atractiva, ci si la interior sunt gazduite mai multe atractii, de la picturi si sculpturi din diferite perioade.

Piata Wenceslas
Consulta oferta Aerotravel pentru a vedea care sunt preturile la bilete de avion catre Praga si vei descoperi si faptul ca orasul are doua piete centrale, iar Wenceslas reprezinta un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Totul a inceput aici in secolul al 14-lea ca o piata de cai, insa intre timp s-a dezvoltat considerabil, astfel ca in ziua de azi aici se gasesc baruri, restaurante, cluburi, terase, magazine, centre comerciale, hoteluri si nu numai, fiind o zona plina de viata, dar si cu atractii precum galerii de arta sau muzee, cel mai cunoscut fiind Muzeul National Praga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu