sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Putem expedia colete in Australia si cu curieri privati

Cu ajutorul firmelor de curierat, intreg globul este mult mai bine legat, asigurandu-se o stransa legatura intre toate continentele si fiind foarte usor si comod de trimis un pachet in strainatate. All Packa este o firma romaneasca care colaboreaza cu altele straine in vederea expedierii coletelor catre zone care in urma cu cativa ani erau mai putin accesibile. Datorita angajatilor bine pregatiti se gasesc intotdeauna solutiile potrivite in toate cazurile, astfel incat fiecare client sa fie multumit.

Destinatii variate

Asadar, oricine poate apela chiar si la serviciul de expediere colete Australia, avand ocazia de a trimite pachete catre cei dragi, dar pe aceasta cale se faciliteaza si comertul cu diferite produse. Mai mult, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si se calculeaza in functie de volumul si greutatea pachetelor, dar si de tara destinatiei.

Mult mai comod

Clientii All Packa se bucura de mai mult confort, deoarece coletele lor sunt preluate de catre un curier de la o adresa specificata, iar acestea sunt livrate direct pana la usa destinatarilor, indiferent daca este o locatie din Romania sau una din strainatate.

Evitarea Postei Romane

Datorita firmelor de curierat, nimeni nu mai este nevoit sa colaboreze cu institutia Postei Romane, a carei servicii intotdeauna lasa de dorit. Pe langa faptul ca la sediul lor intotdeauna sunt cozi interminabile, este nevoie si de completarea mai multor fise pentru a trimite sau prelua un colet, iar atitudinea angajatilor nu este intotdeauna cea mai profesionista.

Asigurarea coletelor


Mai mult decat atat, de-a lungul timpului au existat si cazuri in care chiar au fost ratacite pachete sau au ajuns deteriorate la destinatie, iar clientii nu au fost despagubiti. In schimb, la All Packa, toti cei care aleg expediere colete Australia sau oricare alta destinatie, vor avea ocazia de a-si asigura pachetele pentru a evita orice surpriza neplacuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu