luni, 7 noiembrie 2016

Valencia este o destinatie ideala pentru un city break

Spania reprezinta una dintre destinatiile de vis in randul turistilor deoarece se remarca prin numeroase orase ce merita descoperite, dar si frumuseti naturale, monumente, muzee sau prin gazduirea unor evenimente importante. De asemenea, aceasta tara a adoptat un numar foarte mare de romani, motiv pentru care este foarte populara in randul compatriotilor care de multe ori aleg sa isi petreaca vacantele aici. In plus, si companiile aeriene prezente pe piata din Romania propun zboruri directe din mai multe orase ale tarii, astfel ca poate fi foarte confortabil si usor sa se pregateasca un concediu de vis.

Destinatia ideala

Principalele destinatii sunt Barcelona sau Madrid, insa Spania se poate lauda si cu alte orase
magnifice si ideale pentru cei care isi doresc sa evite aglomeratia. Astfel, oricine poate apela la un city break Valencia, intrucat preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. De asemenea, cu ajutorul Aerotravel pot fi scanate toate zborurile pentru a gasi cele mai atractive oferte, site-ul fiind foarte usor de utilizat. O metropola cu putin peste 1 milion de locuitori, Valencia se bucura de o clima perfecta datorita pozitionarii sale in estul tarii, astfel ca temperaturile sunt potrivite pe toata durata anului.

Mai mult confort


Pe aceasta cale, un zbor cu avionul reprezinta cea mai buna modalitate de a calatori, iar celelalte mijloace de transport nu mai sunt justificate, intrucat costurile sunt la fel, daca nu chiar mai mari, iar timpul petrecut pe drum reprezinta o mare problema. Astfel, se evita si oboseala, iar prin faptul ca aceste curse sunt directe, pasagerii nu mai sunt nevoiti sa astepte ore intregi prin aeroporturi pentru zborul de legatura. Pretul pentru un city break Valencia este foarte accesibil, tinand cont ca de multe ori se gasesc zboruri la 10-20 de euro pe segment, iar restul bugetului poate fi alocat pentru cazare si distractie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu