luni, 4 iulie 2022

Puteți profita de serviciul funerar cuprinzător al Beligi accesibil

De la începutul istoriei omenirii, înmormântările au fost o parte obișnuită a vieții. Acest lucru se datorează faptului că, după cum se știe, înmormântările facilitează tranziția de la viața înainte de moarte la viața după moarte. Dacă, pe de altă parte, descoperiți că este o provocare să gestionați singur aceste evenimente de viață, trebuie să știți că este posibil să găsiți un serviciu funerar complet, care vă va simplifica mult munca, la cei de la Beligi.

Prin urmare, dacă veniți în Beligi, vă vom putea oferi un serviciu de înmormântare all-inclusive la un cost destul de rezonabil. Prin urmare, dacă aruncați o privire asupra serviciilor funerare complete pe care personalul nostru este în măsură să vă ofere, veți vedea că am pregătit un pachet cât se poate de potrivit. Acest pachet de servicii funerare all-inclusive include, în conformitate cu obiceiurile și principiile noastre religioase, majoritatea acțiunilor necesare care trebuie efectuate pentru ca înmormântarea să se desfășoare în întregime și în mod corespunzător.

Primul lucru care trebuie făcut este să îmbălsămăm persoana decedată. Deoarece acesta este un serviciu medical esențial, sistemul juridic pledează pentru asigurarea protecției decedatului. Metoda are succes deoarece împiedica procesul de descompunere, eliminând astfel germenii si bacteriile care erau prezente in corpul sau. Imediat după finalizarea procesului de îmbălsămare, medicul va elibera un certificat care se intitulează „Certificat de îmbălsămare”. Acest certificat verifică că poate fi utilizat în scopul transportului persoanei decedate în altă locație sau depunerii acesteia într-o biserică, în funcție de circumstanțe.

Îmbălsămarea, pe de alta parte, este ceva ce se poate face numai după ce a fost primit un certificat medical de deces. Acesta este un lucru care merită atenția noastră și ar trebui luat în considerare. În cazul în care trebuie să mutați defunctul într-o altă zonă sau națiune, sau să îl puneți în grija unei biserici, Beligi vă poate furniza toată documentația necesară. Afacerea noastră vă poate oferi o mână de ajutor în procesul de obținere a certificatelor de deces și a certificatelor de înmormântare de la Registrul Civil local al locației în care defunctul a decedat. În consecință, pentru a face declarația de deces sunt necesare următoarele acte:

• Certificatul medical de deces in original;

• Originalul și fotocopia cărții de identitate a persoanei decedate;

• Originalul și fotocopia certificatului de naștere al persoanei decedate;

• Originalul și fotocopia cărții de identitate a declarantului decesului;

• Originalul sau fotocopia certificatului de naștere al declarantului decesului.

Am mai spus că declarantul poate fi un apropiat al familiei, o persoană trecută într-un legat sau contract, sau chiar o persoană aleasă la întâmplare. Pe de altă parte, vă rugăm să nu fiți reticent să ne contactați la numerele de telefon afișate pe site-ul nostru, dacă aveți întrebări cu privire la subiectele menționate mai sus. Veți avea opțiunea de a colabora cu o afacere care vă poate oferi servicii funerare complete la un cost accesibil atunci când aveți de-a face cu Beligi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu